Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

20 random frågor till groomingledaren

jonasohman  |  Publicerad 2018-08-21 19:39  |  Lästid: 3 minuter

Har ni sett att mina kollegor på Caféredaktionen har intervjuat alla partiledare och gett dem 20 random frågor att svara på? Om inte annat tycker jag att ni borde göra det (klicka här), för det är kul! Men innan ni tar reda på vad Jonas Sjöstedt gör innan han somnar på kvällen kan ni väl ta reda på vad Jonas Öhman gör? Hybris? Kanske, men jag älskar såna här frågor!!

Vilken är din favoritpodd?

Jag har lyssnat på ALLA avsnitt av Alex och Sigges podd, så det vore lögn och förbannad dikt att ange någon annan som favoriten. Men Fördomspodden är för jävla fin, den med. Och Rättegångspodden. Och Under huden med Kakan. Och Hanapee’s Otroliga Podcast. Och Here’s the thing med Alec Baldwin, förutom när han intervjuar Broadway-folk… inte ens jag är bög nog att uppskatta det.

Vilken är din bästa tv-serie?

Just nu får jag lov att säga att det är Sharp Objects, även om det har börjat dala de två senaste avsnitten. Är sjukt pepp på att börja kolla Succession också, misstänker att den kommer att bli en ny favorit. Pratar vi däremot om bästa tv-serien genom tiderna ligger Game of thrones riktigt bra till. Mer high brow än så är jag inte!

Vilken är din favoritfilm?

Hopplöst omöjlig fråga, men just nu är det Call me by your name. Har sett den fyra gånger redan.

Vilken låt lyssnar du mest på just nu?

Tittar och lyssnar på en liveversion av Chain of fools med Aretha Franklin och Mariah Carey.

Vad står det i ditt senast skickade sms?

Cum wok?

Vilket är det dyraste plagget du har i garderoben och vad kostade det?

En svart smoking från Burberry, som jag gifte mig i. Den kostade smått vulgära 15 000 kr.

Hur tränar du?

Inte alls just nu! Opererade ryggen för ett gäng veckor sedan och väntar fortfarande (helt utan tålamod, I might add!) på att såret ska läka ordentligt. Det sprack upp lite mitt under ett möte så sent som igår och superläcker sårsaft läckte ut över min rygg och skjorta. Mejla för bild!

Vart åker du helst på semester?

Jag lever i en livslång förälskelse till Sydostasien! Thailand och Indonesien är allt jag behöver typ, men det är väl strax dags att vinka farväl till alla såna resor eftersom hela världen brinner och så.

När var du senast onykter?

I lördags. Och hade ni frågat mig i lördags hade jag svarat ”i fredags”. Don’t judge, jag har varken alkoholproblem eller barn.

Vad lagar du helst för mat?

Det finns ett säkert tio år gammalt recept som jag tror ursprungligen delgavs världen på baksidan av ett mjölkpaket. Det heter Grekisk kyckling och är tamejfan den godaste mat man kan svänga ihop på en halvtimme! Servera med ugnsstekt potatis och inget mer.

Vilket är det senaste livsmedlet du slutade med?

Aldrig hänt tbh.

Berätta om din största musikupplevelse?

Jag tror att jag borde svara ”Michael Jackson på Ullevi 1997”, men det vore äkta ljug. Bra humble brag dock?? I själva verket är det nog faktiskt första Håkan-konserten på Ullevi. Är sjukt nöjd över att ha fått se Mariah Carey live också, men tyvärr var det typ 20 år för sent.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?

Den som ändå hade EN hudvårdsrutin! Den varierar, men innefattar ALLTID rengöring, exfoliering, serum och fukt.

Vad är det sista du gör i sängen innan du somnar?

Glor på hunden och får riktigt dåligt samvete, ibland så pass att det gör mig irriterad och så går det ut över min man. Perfekt.

Vad dricker du helst?

Negroni, Aviation, French 75, Paloma eller ”en bra Pinot Noir”.

Ord du använder för mycket?

… sade flickan/pojken!

Har du någon ovana som du skulle vilja bryta?

Jag petar näsan orimligt ofta, sannolikt på en nivå som gör min omgivning obekväm. DET GÅR JU INTE ATT SNYTA UT.

Vad gör du för att slappna av?

Sittduschar och lyssnar på Enya. Samtidigt.

Finns det någon fråga du inte håller med ditt parti om?

En mer grundläggande fråga är ju vilket mitt parti ens är! Jag har aldrig velat cherry picka bland partiernas hållning i olika frågor än i år. Mvh champagnevänster.

Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-08-21 19:48