Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Tips till vintertorr hy (och fina bilder från Kalix)

jonasohman  |  Publicerad 2017-12-23 20:25  |  Lästid: 2 minuter

Vi körde 100 mil igår. Jag fattar att det säkert låter helt orimligt för många av er, men det är helt sjukt så värt det är när man väl är framme. Ni kommer förstå när ni ser bilderna. I år hade vi dessutom inte mycket till val eftersom vi har med oss lilla Frida och ska fira nyår i Sälen. Flyg hade kostat en arm och ett ben. Hursomhelst. Sitter hos min bror och dricker glögg nu och väntar på att Ettans Bingo ska dra igång. Damn right, vi har bänkat oss framför Uppesittarkväll. Det är tradition. Och fruktansvärt mysigt.

Inget winter wonderland utan smolk i bägaren. Det är helt sjukt torr luft här uppe jämfört med i Stockholm. Men vis av erfarenhet tog jag med mig en livboj, i form av Avènes Cold Cream. En superfet, superbra kräm som till och med den mest ”finnbenägne” person kan använda för den täpper inte igen porerna. Den kostar dessutom bara 74 kr, vilket egentligen är helt sjukt. Finns att köpa på ditt närmaste apotek, så om du känner dig stram och jävlig i hyn den här tiden på året vet du vad du ska göra nu. Du ska införskaffa en tub Cold Cream och sova med den en eller ett par kvällar i veckan. Det tipset är min julklapp till dig!


Näsbyn. Mina kvarter. Lite olyckligt när man tittar på sig själv och inte in i kameran när man tar en selfie, men det får ni leva med.

 


Att jag fick växa upp här är faktiskt helt orimligt lyxigt.

 


Inte en ful bild på Frida.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-23 20:27