Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Årets julklapp (och nej det är ingen elcykel)

jonasohman  |  Publicerad 2017-12-03 20:15  |  Lästid: 2 minuter

Det här med att ge bort upplevelser är ju på tapeten varje år. Det är köra sportbil, det är hoppa fallskärm, det är ölprovningar och gör din egen korv och ät middag i ”kolsvartmörkret” och gud vet allt. Inget fel med det, inte alls. Det är säkert askul att göra alla de där grejerna. Jag skulle dock vilja slå ett slag för en annan slags upplevelse, som till skillnad från ett fallskärmshopp faktiskt håller i sig lite längre än ett par minuter, nämligen ansiktsbehandling. Ingen högoddsare när det kommer från mig kanske, men hear me out. Att gå på en ansiktsbehandling är ashärligt i sig, dels för att man får ligga och bli ompysslad av nån i en god timme (om man har tur), men också för att man känner sig så otroligt fräsch efteråt. Men det som på riktigt gör det här till the gift that keeps on giving är att man oftast också får ett litet utlåtande, dvs en kort analys av vad man har för hudtyp. Och det är inte helt att dumt att få det, för då vet man på ett ungefär vilka produkter man ska köpa också. Man vill ju inte hålla på och elda för kråkorna med att köpa fel produkter för en massa hundralappar, eller hur? Jag gick själv omkring i ganska många år och trodde att jag var superfet i hyn, men efter en analys visade det sig att min hysteriska talgproduktion berodde på… just precis, att jag var torr. Så alla de där krämerna som skulle göra mig matt i hyn gjorde i själva verket bara allt värre. Ja voi, voi…

Jag ska faktiskt iväg och få en hudanalys imorgon, vilket jag är sjukt pepp på. Ska bli kul att se vad de gör för fynd. Oavsett lovar jag att dela med mig av det, så lova att komma tillbaka snart!

Ps. Om ni vill få mer koll på vilka produkter jag använder till vardags och hur det går för min lilla hundvalp Frida föreslår jag att ni följer mig på Instagram. Leta upp ”ohjonas” eller klicka här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-03 22:50