Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Åtta kanonfina julklappar!

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-10 10:00  |  Lästid: 4 minuter

Ångestdämpning kan vara enormt välbehövligt såhär inför jul. Och står du utan recept på preparat som påverkar centrala nervsystemet kan det i alla fall vara bra att kunna luta sig emot en idiotsäker inköpslista när klapparna ska införskaffas. Och här kommer jag in i bilden! Jag har nämligen luskat reda på åtta prylar du kan ge bort i jul och dessutom känna dig grundtrygg med när pappret rivs av. Och som lite extra lök på gravlaxen skickar jag med ett gratis rim också!

 

”När desperationen över din spruckna hudkostym får dig att vilja ta till legym, stäng kylen och smeta på den här prylen!” 


Retexturing Treatment från ständigt pålitliga Exuviance får många andra kroppslotioner att skämmas. Supereffektiv återfuktning utan minsta kladd och generös mängd AHA-syra som exfolierar. Otrolig! (329 kr)

 

”Det ersätter inte en dusch, men kommer få dig att inte lukta usch!”

Oud Saphir från Atelier Cologne är fräsch utan att vara tråkig, sexig utan att bli överväldigande och elegant utan att kännas mossig. En doft för de allra flesta män och för snudd på lika många kvinnor. Tips: de minsta flaskorna går att få graverade! (fr 900 kr)

 

”Vare sig det gäller skägg och fjun på haka, mage eller i skåra, den här når till ställen både enkla och svåra.” 


OneBlade från Philips är en smått revolutionerande produkt. Det är en elektrisk rakhyvel som rakar hår och inte hud. Vad betyder det? Jo, att man kan raka, trimma och ”styla” utan massa småfinnar och inåtväxta hårstrån! Galet effektiv! (349 kr)

 

”Jag hade velat ge dig väska eller skor, men pengarna räckte bara till denna skvätt glamour!”

Thé Cachemire är en nyhet från det anrika modehuset och doftvärldens motsvarighet till en lyxig kashmirtröja. Vitt te, vita blommor och inslag av rosor och mysk gör det här till den givna julklappen till hon som förtjänar något lite extra. (2120 kr, 125 ml)

 

”När du bara vill va och be de andra dra!”


Vem blir inte glad av Byredo? Precis. Nya doftljuset Chai är en hyllning till drycken med samma namn och doftar varmt, kryddigt och alldeles underbart. Funkar både till jul och resten av vintern! (550 kr)

 

”Du skiner mer än solen gör, men det är skillnad på lyster och smör!”

Pores No More Pore Refiner är ett mirakel på tub som minimerar porer och reducerar glans genom att absorbera överflödigt talg. Ger dessutom en lätt airbrushad effekt som får en att se perfekt, men inte sminkad ut. (495 kr)

 

”Skägg är faktiskt inte så jävla kul, så gör dig kvitt det är du snäll… god jul!”

 

Grooming for men från Compagnie de Provence innehåller en handfull väldoftande produkter, däribland rakkräm, raktvål och after shave gel, i sobra förpackningar som gör rakning enkel och behaglig. (Pris fr 170 kr)

 

”Du kommer få orimligt fint hår och fan ta dig om du önskar dig något mer på flera år!”

Airwrap från Dyson sägs göra folk religiösa och det är inte svårt att förstå varför. Det här stylingverktyget med digital (!) motor har tagit sex år att utveckla och stylar med hjälp av luft och inte extrem temperatur, vilket är skonsamt för håret. (Fr 4490 kr)

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar