Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Bergsbestigarlooken är inte het – här är fem läppbalsam som gör jobbet!

jonasohman  |  Publicerad 2017-12-12 10:58  |  Lästid: 2 minuter

En del av kroppen som det verkligen är lätt att få ordning på är läpparna. Typ det enda man behöver göra är att inte slicka sig om dem hela tiden. Det är faktiskt inte ett orimligt krav. Det är bara barn som gör så och inte ens de borde hålla på med det, framförallt inte på vintern. Läpparna blir nämligen röda, torra och fnasiga och dessutom vill väl ingen gå omkring och lukta lite surt av spott? Om man har fixat det där med att hålla tungan inne i munnen har man kommit långt, sen behöver man bara ett bra läppbalsam/cerat så är man hemma. Men vilka är bra då? Här har ni fem av mina favoriter!

 

Intense Therapy Lip Balm från Jack Black. 95 kr. Mintig och fräsch samt innehåller antioxidanter. Snygg förpackning med, känns lite barbershop, va?


Lip Saver från Molton Brown. 149 kr. Så jävla elegant ändå? Innehåller vitamin E och bivax och gör verkligen jobbet. Dessutom superdryg (som i räcker länge)!

 
Försvarets hudsalva från Apoteket. 24 kr. Jag lever för den här produkten. 99% fetthalt, bara en sån sak. Doftar och smakar gott också! Litet minus för locket som lätt åker av, men vem bryr sig egentligen? 

 


Lip Serum från Verso. 599 kr. Antiage-lyx för läpparna och till det priset inte nåt man vill lämna i jeansfickan när man ska tvätta. Innehåller Versos Retinol 8, som motverkar åldrande och fina linjer.

 


Beeswax lip balm från Burt’s bees. 32 kr. Ett annat riktigt bra budgetalternativ. Innehåller bivax (såklart), men också kokos- och solrosolja. Ganska ”torr och trögflytande” för den som uppskattar att läpparna inte blir för blanka.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar