Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Brun utan sol för ansiktet

jonasohman  |  Publicerad 2018-04-29 12:26  |  Lästid: 2 minuter

Om ni är som jag och inte pallar långa, mödosamma långpannor i solen för att få färg som ändå bara håller i en kvart vill jag rekommendera en helt stört bra produkt – H2O Tan Mist från James Read! Jag är sjukt sen på bollen här, för det har pratats om den här ett bra tag nu. Det är bara det att jag har varit för feg att prova pga vill inte bli fläckig eller ännu värre… Ranelidsk. Men på en lunch för ett par veckor sen fick jag bra och välbehövlig pepp av min beauty-kollega Carin Hellman på Elle och bestämde mig kort därefter för att prova. Haha, låter som att jag gick och byggde upp mod för att prova ayahuasca typ! Tönt.

H2O Tan Mist kommer som namnet antyder i form av en mist, d v s ett ansiktsvatten i sprayform och som i det här fallet är baserat på rosenvatten. Så förutom att du får en perfekt solkysst look blir du dessutom lätt återfuktad. Inte dumt! Hur som, efter man är klar med hela sin hudvårdsrutin (jag föredrar att göra det här på kvällen) sprayar man ett gäng sprut av den här misten över ansiktet, låter den torka in och går och lägger sig. Och om man inte är synnerligen obegåvad kommer man dagen efter att vakna upp och se lätt och helt naturligt solbränd ut. Eller solbränd är fel, för det blir inte så stark effekt. Solkysst är verkligen ordet. Och jämnt blir det också, jag hittade inga fläckar i mitt ansikte överhuvudtaget. PER-FEKT. Kommer använda den här hela sommaren!


H2o Tan Mist från James Read kostar just nu 231 kr på Skincity.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar