Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Cafés stora modepris

jonasohman  |  Publicerad 2017-11-12 20:20  |  Lästid: 2 minuter

I fredags var jag på middag och utdelning av Cafés stora modepris. Det var en svintjusig tillställning på Alma här i Stockholm och jag hade förmånen att ha inte mindre än två av pristagarna vid mitt bord. Doften Hwyl från Aesop kammade hem vinsten för Årets Doft och svenska hudvårdsmärket Verso fick pris för Årets Grooming. Kul att de rodde hem var sitt pris, för båda märkena gör så galet bra grejer. Jag har ju tidigare tipsat om Versos sheet masks, men de gör också fantastiska serum och jag älskar att allt de gör är så resultatorienterat.

Doften Hwyl som Aesop vann för hade jag faktiskt inte testat tidigare, men efter middagen gick vi iväg och tog en drink på Brillo och när Antonia från Aesop skulle refresha sin parfym passade jag på att få mig en skvätt och DAMN! Så fin. Den luktar liksom träigt, rökigt, kryddigt och lyxigt. Inget minus för stå-framme-fin flaska heller, direkt. Om ni inte har besökt någon av Aesops butiker tidigare är det något jag verkligen kan rekommendera, för det är en fest för alla sinnen. Missa inte deras body cleanser A Rose By Any Other Name, en produkt som i princip alltid står i duschen hemma hos mig.

 

Tips: försök alltid att fångas på bild mitt i en rörelse och med axlarna ordentligt uppdragna,
det gör sjukt mycket för helhetsintrycket. Om man inte är så noga med att bli snygg.
Här hittar ni resten av bilderna.

 

Min plats vid groomingbordet. 

 


Ursnygga Antonia från Aesop, tillika min nya hundkompis.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-12 20:21