Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Daisy Beauty Awards

jonasohman  |  Publicerad 2018-02-16 16:38  |  Lästid: 2 minuter

Igår var det dags för årets upplaga av galan Daisy Beauty Awards och undertecknad gick dit i sällskap med Leyla och Camilla. Jösses, snacka om en riktigt stark beauty- och groomingtrojka! Hur som, det var en supertrevlig kväll med prisutdelning i ett tiotal olika kategorier. Bland vinnarna fanns bland annat Lift Me Up Sheet Mask från Akacia Skincare, som vann i just kategorin Årets Sheet mask. Har inte provat den själv, men att döma av jublet i publiken när den utsågs till vinnare finns det anledning att tro att den är värd att lägga i en varukorg nära dig. Prada L´Homme Intense utsågs till Årets Herrdoft, vilket jag tycker var roligt eftersom Prada verkligen har gjort ett riktigt… ja doftlyft, i brist på bättre uttryck. Utöver den här vinnande doften borde ni också kolla in Prada Black senare i vår (släpps i april), för den är riktigt, riktigt bra. Mer om den framöver, nu måste jag hänga tvätt!


Årets sheet mask, Lift Me Uo Sheet Mask från Acasia Skincare. 125 kr. Enligt uppgift ska det här vara masken med stort M, typ före man ska på fest och vill känna sig extra het. Extra plus för att den har öglor som man fäster bakom öronen så att masken sitter ordentligt!


Årets herrdoft, L’Homme Intense från Prada. Fr 525 kr (50 ml). Iris, patchouli och amber i kombination med läder  och sandelträ är tänkt att förmedla “the essence of male identity”. Iväg till närmaste parfymdisk och kolla om det stämmer!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:55