Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Dålig skäggväxt? Du duger ändå!

jonasohman  |  Publicerad 2018-01-15 17:00  |  Lästid: 2 minuter

En sak som slog mig när jag satt och skrev inlägget om skägg häromsistens var att det ämnet verkligen kan vara exkluderande. Långt ifrån alla, undertecknad inkluderad, kan få till ett helskägg om så livet hängde på det. Och vet ni, det är också okej! Dessutom finns det faktiskt sätt att ha skägg på även om behåringen är lite gles på sina ställen. Så jag tänkte att det verkligen är på sin plats med ett ”glest skägg appreciation post”. Kolla in de här tre männen till exempel! Ja och kolla även in den fjärde, för begränsad skäggväxt i all ära, men ibland ska man faktiskt bara låta bli.

 

Skådisen Joel Kinnaman sportar ett, låt oss säga lite blygsamt skägg. Men inte verkar det besvära honom nämnvärt? Ashett om ni frågar mig!

 


På tal om sport. Fotbollspelaren Markus Rosenberg kommer sannolikt inte bli utsedd till dagens skägg på Beardfashion i närtid, men det finns verkligen inget att klaga på här, tycker jag. 1-0 till Markus.

 


Kickboxaren och lookern Sanny Dahlbeck. Supertjockt skägg? Nope. Ror han hem det skägg han har? Oh ja!

 


Alla regler har sina undantag. Om det du kan prestera i skäggväg är i paritet med skådespelaren Michael Ceras kanske du ska fundera på slätrakat.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar