Annons

Jonas Öhman
Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Annons
 

Instagram, könsfrisyrer och valpar!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det är ju svinkul att folk har hittat hit redan, men man är ju överallt hela tiden nuförtiden så ni gör bäst i att hänga med på Instagram också! Främst för att jag såklart kommer att ”grooma loss” även där, men också för att det är där jag kommer att lägga upp bilder på min valp framöver. Och alla älskar väl hundvalpar?? Finns en bild på den redan och den har fått folk att gråta så…

Annons

Här i bloggen kan ni se fram emot inlägg om könsfrisyrer (ja exakt), vaxning vs rakning, goa dofter och predikningar om vad som är en acceptabel lägstanivå vad gäller daglig hudvårdsrutin. Mer om det snart alltså!

Jo, just det. Masken jag har på mig på bilden heter Multi Face-eted all-in-one anti-age clay mask. Ja, jävlar där tog de i! Men bra är den, det ska jag ändå ge folket på Bliss. Den innehåller glykolsyra, vilket bland annat är bra för oss som utsätts för finnar då och då. Masken kostar drygt en trehundring.

Puss!

Jag i mitt badrum. Inte direkt sista gången ni kommer se mig i det här elementet sas.

Dela
Tweeta
 

 

Laddar