Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Ett (helt hjärndött) lifehack

jonasohman  |  Publicerad 2018-02-12 20:33  |  Lästid: < 1 minut

Det är ju inte alltid man har råd eller för den delen lust att hålla på och köpa en massa produkter och apparater för supersnäva ändamål. Näshårstrimmer är ett exempel på en sån grej. Såklart svinbra, men jag känner inte att jag varken känner att jag behöver eller vill lägga pengar på. Jag menar, så sjukt mycket näshår har jag faktiskt inte. Istället tar jag min skäggtrimmer och går loss på de näshår som behöver avlägsnas och det funkar… ja, men asså verkligen helt okej! Ja, det var det. Varsågoda…

Ps. Ibland plockar jag näshår med pincett också. Det är effektivt, men givetvis en alldeles genomvidrig upplevelse.


Okej jag ska vara ärlig. Jag var inte helt nykter när jag skrev det här inlägget. Inte full heller, bara inte helt körklar om man säger.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar