Annons

Jonas Öhman
Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Annons
 

Ett (helt hjärndött) lifehack

Det är ju inte alltid man har råd eller för den delen lust att hålla på och köpa en massa produkter och apparater för supersnäva ändamål. Näshårstrimmer är ett exempel på en sån grej. Såklart svinbra, men jag känner inte att jag varken känner att jag behöver eller vill lägga pengar på. Jag menar, så sjukt mycket näshår har jag faktiskt inte. Istället tar jag min skäggtrimmer och går loss på de näshår som behöver avlägsnas och det funkar… ja, men asså verkligen helt okej! Ja, det var det. Varsågoda…

Annons

Ps. Ibland plockar jag näshår med pincett också. Det är effektivt, men givetvis en alldeles genomvidrig upplevelse.


Okej jag ska vara ärlig. Jag var inte helt nykter när jag skrev det här inlägget. Inte full heller, bara inte helt körklar om man säger.

Dela
Tweeta
 

 

Laddar