Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

5 favoriter i badrumsskåpet

jonasohman  |  Publicerad 2019-03-06 21:26  |  Lästid: 3 minuter

Jag är ”mellan lägenheter” just nu och bor för tillfället i mina (urgulliga) svärföräldrars lägenhet. Som ni säkert förstår kunde jag inte ta med mig alla produkter jag hade hemma i vår gamla lägenhet, så när jag stod inför det smått omöjliga valet att plocka ihop en normalstor necessär för de sex veckor vi ska bo här bröt jag ihop to-talt. Skoja. Men det var fanimej ingen enkel uppgift, det ska ni veta! Det jag till slut bestämde mig för var att plocka ihop ett gäng produkter som jag har varit nyfiken på ett tag, men inte hunnit testa. Och en handfull av dem har visat sig vara alldeles förträffliga! De som var, låt oss säga mindre förträffliga, lämnar vi därhän.

Without further ado, här kommer de!

1. En sjuhelvetes ansiktsrengöring!

Bildresultat för intensive moisture cleanser
Intensive Moisture Cleanser från Dermalogica (639 kr)

Nä men asså det här är fem plus! Len, otroligt väldoftande rengöringskräm som rengör utan att torka ut ansiktet överhuvudtaget. Dyr, men löjligt bra!

2. Ett kanonfint serum!

Bildresultat för life plankton elixir
Life Plankton Elixir från Biotherm (545 kr)

Absorberas oerhört fint i huden (noll kladd) och återfuktar, skyddar samt ger lyster åt glåmig vinterhud. Fun fact: det här serumet garanterar effekt inom 8 (!!) dagar!

3. En kroppskräm som skapad av Gud!

Bildresultat för hawaiian kukui cream
Hawaiian Kukui Cream från The Body Shop (325 kr)

En stor jävla burk med helt makalöst innehåll. En tjock, härlig kräm som doftar typ nötigt och har utfört smärre underverk på min kliande, vintertorra hudkostym. Ps. Allt jag har provat från The Body Shop senaste tiden har varit kanon – I smell a revival!

4. Min nya favoritparfym!

Bildresultat för whispers in the library margiela
Whispers in the Library från Maison Margiela (885 kr)

Vissa dofter växer på en med tid, andra fullständigt slår undan benen på en redan vid första sniffen. Den här doften tillhör den senare kategorin för mig. Varm, kryddig och träig – ÄLSKAR!

5. Snordyr och svineffektiv retinol!

Bildresultat för medik8 youth activating cream intense
r-Retinoate Youth Activating Cream Intense från Medik8 (2999 kr)

Kostar som en weekendresa, men ger också störda resultat utan att irritera huden (iaf inte min), som många andra retinolpreparat kan göra. Jobbar föryngrande, återfuktande och på att göra huden fastare och finare. Finns även i ett enklare utförande som kostar 1000 kr mindre.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-03-07 13:54