Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Flottisar och torrisar, titta hit!

jonasohman  |  Publicerad 2018-06-30 10:00  |  Lästid: 2 minuter

Urholkar det mitt förtroende helt när jag bara skriver om saker jag gillar? Jag oroar mig lite för det ibland. Grejen är bara den att jag testar sjukt många produkter, varav endast ett fåtal letar sig in i bloggy. Och anledningen till att jag inte skriver om mediokra eller direkt kassa produkter är för att jag typ inte har tid. Känner hellre att jag vill berätta om saker som jag verkligen vill att ni ska testa, men om ni vill att jag ska utfärda några varningar är det bara att ni hör av er, då ordnar jag det!

Anywho, här kommer ett tips på en klockren multiprodukt som jag har använt varje dag de senaste veckorna när det har varit så varmt: All in one Essence från koreanska Hyggee! Det vi snackar om här är en produkt som kvadrupeljobbar som toner, essence, toner och fuktkräm. Genialiskt?! För mig som är en grade A flottis på sommarhalvåret funkar den här utmärkt som ENDA produkt efter rengöring och det är så otroligt skönt att slippa hålla på och greja en massa, framförallt när man är ledig och bara vill slappa. Superskön konsistens och goa grejer i, bland annat hyaluronsyra och björksav som båda agerar återfuktande. Dessutom innehåller den prylar som också säger sig vara bra för cellförnyelsen, men jag fattar typ inte vad det betyder. Helt ärligt, det viktiga här enligt mig är att det är en lätt, skön och förvånansvärt återfuktande produkt. Och varför skrev jag att torrisar skulle titta hit? Jo, för att detta lär vara en cirka jättebra produkt att använda som serum om man är torr.

Blev många ord om en produkt nu, men måste bara nämna en sista grej; flaskan innehåller 110 ml och kostar ”bara” 449 kr. Ändå prisvärt!


All in one Essence från Hyggee, finns bland annat att köpa på Skincity och Glowid.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar