Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Grooming på Instagram

jonasohman  |  Publicerad 2018-01-19 13:15  |  Lästid: < 1 minut

De av er som vill få mer och fler produktrekommendationer, dos and donts och en massa annat groomingrelaterat gör klokt i att följa mig på Instagram. Där får man betydligt fler realtidsuppdateringar om vad jag har för mig i badrummet (och utanför). Så in i appen med er och leta upp kontot ohjonas, det blir kul!

Kolla förresten in de här gamla godingarna från 2012. En får ändå säga att det är ganska uppseendeväckande att jag inte har åldrats EN ENDA DAG på fem år?! Och lite kuriosa; masken jag har på mig på bilden nere t v är Quetzala Blancos ikoniska aspirinmask, upphottad med c-vitaminbrus. Det är alltså krossade aspirin- och c-vitamintabletter, lite honung och lite yoghurt, som sedan tjoffas på. Hör av er om ni vill ha mer info om den!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar