Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

H&Ms parfymer – en mycket ovetenskaplig recension

jonasohman  |  Publicerad 2018-09-20 19:53  |  Lästid: 2 minuter

H&M släppte ju en hel drös parfymer för ett gäng veckor sedan och jag lovade ju att jag skulle försöka springa iväg och lukta på dem vid tillfälle. Och det har jag gjort nu! Domen: många är trista och platta, men det finns ett par guldkorn. Ni får ursäkta att bilderna inte är av influencer-kvalitet, men jag hade varken gott om tid eller en särskilt bra kamera. Okej, här är de parfymer jag gillar bäst!

H&M Santalum H&M for women and men
Santalum har jämförts med Tom Fords Santal Blush och det är ju fint och så, men… låt oss inte gå dit. Det här är en mjuk, trevlig och alldeles lagom sandelträig doft. 249 kr för 50 ml EdP.

 

H&M Makassar Patchouli H&M for women and men

Makassar Patchouli, en annan klar favorit i H&Ms doftserie. Patchouli (en ört som är besläktad med mynta) må vara en riktig vattendelare i parfymvärlden, men den här är jättefin. 249 kr för 50 ml EdP.

 

H&M T-Shirt - Classic cotton H&M for women and men
Om du gillar Cleans dofter kommer du att älska den här, dels för att den doftar precis så och för att den är helt obegripligt billig. Dofta nytvättad tvätt för 59:90 kr (20 ml EdT)!

 

H&M Garden - Sunlit dew H&M for women and men
Garden doftar precis som namnet antyder – trädgård! Grönt (gräs) dominerar, men det finns en diskret och fin blommig ton där också. Superfin! Och… ni gissade rätt, billig! 20 ml EdT kostar blott 59:90 kr!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar