Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Jag fick träffa Noomi Rapace och sade…

jonasohman  |  Publicerad 2018-03-28 08:00  |  Lästid: 2 minuter

Jag vill inleda med att föra till protokollet att jag går på flotta middagar med filmstjärnor alldeles för sällan. Men ibland smäller det till och så hör nån (tack Ann!) av sig och frågar om man vill hänga med på en middag som Noomi Rapace ska anordna. Då är man inte sen att tacka ja, inte! Just den här middagen anordnades dessutom glatt nog på restaurangen Tako i Stockholm (som för övrigt får en att tro att man är i London eller New York och har superfin mat så gå dit och käka om ni råkar vara i stan) och det var så fruktansvärt trevligt. Jag var tyvärr enormt bakis från kvällen innan, vilket gjorde att jag hade svårt att bilda fullständiga meningar, men jag tror att jag klarade mig rätt bra ändå.

Jag hamnade inte vid samma bord som Noomi, vilket väl var en jävla tur eftersom jag knappt kunde prata. Däremot hade jag en massa annat trevligt folk till bordet och av någon anledning kom vi att prata om när jag var i Laos och testade tubing. Det går kort och gott ut på att man flyter omkring på en stor, uppblåsbar gummiring (tänk innerslangen till ett stort däck) på en flod och blir kopiöst full. Och det är tyvärr något av det roligaste jag någonsin gjort. Hur som, när jag var mitt i att dra den här historien kommer Noomi förbi mitt bord och frågar om det är vid vårt bord alla stora tänkare sitter. Varpå jag svarar att jag har svårt att tro det eftersom jag vid en vistelse i Laos frivilligt bar ett pannband som det stod ”I’LL SUCK IT FOR A BUCKET” på. Det var det enda jag sade till Noomi den kvällen. Perfekt.

Ovan till trots blev det en riktigt trevlig kväll och Noomi gav mig faktiskt en lite halvt misslyckad high five. Jo och du! Om du inte är bekant med Noomis parfymmärke sedan tidigare tycker jag att du ska göra dig bekant med det. Märket heter NCP Olfactives och dofterna i kollektionen är framtagna för att kunna bäras på varandra, dvs lager på lager. Mina favoriter är 601 (Amber & Gaiac Wood) och 701 (Leather & Vetiver).  Dofterna säljs bland annat på Kicks.

 


Noomi och Giovanna Battaglia visar upp The Piece

 


Jag och Noel. Mycket möjligt årtiondets fulaste bild på mig. Rätt åt mig.

 


Såhär ser NCP Olfactives dofter ut i 10 ml-flaskor. Stiligt och väldoftande!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-03-28 10:32