Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

JONAS JULKALENDER: LUCKA 10

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-10 08:00  |  Lästid: 2 minuter

För det första, hoppas att ni hade en fin helg! För det andra, är ni redo för en tionde parfym?

Jag fick fundera lite på vad lucka nr 10 skulle innehålla, men eftersom vi har kört både sportigt, elegant och lite halvporrigt tänkte jag att vi kunde testa lite unisex nu. Så jävla trött ord förresten, unisex, men innebörden är allt annat än trött. Jag hoppas verkligen att fler och fler parfymhus går åt det hållet, d v s börjar skapa dofter utan att skriva konsumenten på näsan och säga ”den här ska du ha om du är en ung man och vill ligga med unga tjejer”. För det börjar ju kännas duktigt mossigt vid det här laget, eller hur?

Anywho, lucka nr 10 innehåller en doft från nischproducenten NCP Olfactives som heter 401 Lavender & Juniper. Fun fact: en av grundarna till NCP Olfactives är ingen mindre än Noomi Rapace! 401 Lavender & Juniper är en väldigt gångbar och sofistikerad doft, som förutom citrus och enbär som bidrar med fräschör också innehåller noter av sandelträ, iris och salvia. Stiligt så det förslår!

Många borde vilja ha den här doften och om du tillhör en av dessa, mejla mig på jonas.s.ohman@gmail.com, märk mejlet med 10 december i ämnesraden och vässa pennan ordentligt. För parfymen kommer inte bli din om motiveringen lyder ”det vore kul att vinna den här”, det kan jag garantera redan nu. Tips: våga vara personlig och känn inte att det är ett måste att rimma. Verkligen inte.

Jo just det. Vinnaren står för frakten, men det är inga astronomiska belopp vi pratar om här, bara 55 kr.

Puss!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar