Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

JONAS JULKALENDER: LUCKA 11

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-11 08:00  |  Lästid: < 1 minuter

Ett fördomsfullt antagande: rätt många svenska män känner överhuvudtaget inte till Jimmy Choo. Ytterligare ett antagande: de som känner till Jimmy Choo associerar det förmodligen till högklackade skor för kvinnor. Och det stämmer väl i och för sig, det är just för vackra skor med skyhöga klackar som Jimmy Choo har blivit känd runtom i världen. Men karln har gjort annat också, bland annat satt sitt namn på parfym för män, däribland Jimmy Choo Man Intense som är parfymen bakom lucka 11 i min smått episka julkalender.

Hur doftar den då? Kort och gott som ganska traditionell herrparfym. Inte ung och “oseriös”, utan snarare lite återhållsam och konventionell. Ett säkert val för den som inte vill sticka ut, men som samtidigt vill dofta gott!

Beskrev jag precis dig och din parfymsmak? Nå men då, mejla mig på jonas.s.ohman@gmail.com, märk mejlet med “11 december” i ämnesraden och leverera en stark motivering så kanske flaskan blir din. Utöver motprestationen i form av motivering kommer du också behöva betala frakt om du vinner. Men lugn, det handlar bara om 55 kr.

Lycka till! <3

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:53