Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

JONAS JULKALENDER: LUCKA 14

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-14 08:00  |  Lästid: < 1 minut

Vi har tagit oss mer än halvvägs i julkalendern nu och jag är på riktigt förvånad över hur många som fortfarande är med och tävlar, trots att december ju tenderar att vara en ganska hektisk månad för många av oss. Det gör mig svinglad och era motiveringar är helt fantastiska!

Bakom dagens lucka hittar vi en riktigt spänstig rackare, en energisk och lite kryddig citrusdoft signerad Karl Lagerfeld. Jag blev personligen lite överraskad redan när jag såg kartongen till den här doften, för den kändes mycket mer modern än jag hade förväntat mig av den här parfymtillverkaren. Och den moderniteten hänger kvar både i utformningen av flaskan och i själva doften. Bois de Yuzu innehåller ett gäng olika citrusnoter, däribland från den östasiatiska frukten yuzu. Utöver citrus finns det en liten kryddighet i botten också, som adderar lite tyngd och nyans.

Vill du att Bois de Yuzu ska bli din? Ja, det förstår väl jag det. Skicka ett mejl till mig (jonas.s.ohman@gmail.com) med världens bästa motivering och märk mejlet med ”14 december” i ämnesraden. Sen får du hålla tummarna till imorgon, för då utser jag vinnaren. Om du vinner får du betala lite frakt, närmare bestämt 55 kr, men den administrationen tar vi sen!

Hejsvejs!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-12-14 10:17