Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

JONAS JULKALENDER: LUCKA 15

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-15 08:00  |  Lästid: < 1 minut

Nu jävlar blir det tjusigt, mina vänner! Bakom lucka 15 ligger det nämligen och ruvar en nattsvart flaska från Prada, närmare bestämt Luna Rossa Black. Det här är… ja nä det här är riktigt bra. Doften är uppbyggd av förvånansvärt få doftnoter, men är trots detta superintressant och vansinnigt sexig. Jag ska inte lägga ut texten alltför mycket, men jag kan nästan garantera att den här doften kommer att generera en drös komplimanger till den som bär den.

Personligen tycker jag att det här är bland det bästa Prada har gjort i herrparfymväg och om du också är nyfiken på den, skicka ett mejl till mig (jonas.s.ohman@gmail.com) med världens bästa motivering och märk mejlet med ”15 december” i ämnesraden. Sen får du hålla tummarna och om du vinner får du betala pyttelite frakt, närmare bestämt 55 kr. Och tro mig, det är den här parfymen värd!

Puss!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-12-15 11:24