Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

JONAS JULKALENDER: LUCKA 17

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-17 08:00  |  Lästid: < 1 minut

Hörni, vi är inne på sista veckan nu! Till er som har krigat på hela december och skickat in motiveringar varje dag vill jag bara säga, ge inte upp! Det är fortfarande åtta luckor kvar i kalendern så hoppet lever! Så, ska vi kika vad som döljer sig bakom lucka 17?

Jag vet inte vad det är med mig, men varenda gång jag doftar på parfymer från Paco Rabanne tänker jag ”ja jävlar vad man får ligga om man luktar såhär”. Och Pure XS Night är sannerligen inget undantag, det är 100 procent sexextrakt vi pratar om här. Den här Night-versionen av Pure XS är dessutom så ny att den inte finns att köpa än, så den som lägger sina vantar på den här får dessutom vara först med senaste så att säga. Det är manligt, det är sexigt, det är mumsigt! (PS parfymen är så ny att jag inte ens kunde hitta en bild på rätt flaska. Flaskan nedan är originaldoften Pure XS, den här nya versionen kommer i en än mer djupblå flaska.)

Intresserad? Skicka ett mejl till mig (jonas.s.ohman@gmail.com) med världens bästa motivering och märk mejlet med ”17 december” i ämnesraden. Sen får du hålla tummarna till imorgon, för då utser jag vinnaren. Om du vinner får du betala lite frakt, närmare bestämt 55 kr, men den administrationen tar vi sen.

Vi hörs igen imorgon!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-12-18 08:55