Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

JONAS JULKALENDER: LUCKA 22

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-22 07:00  |  Lästid: 1 minut

Haha var på väg att skriva ”nu blir det sexigt igen!”, men så enkelspårig får jag bara inte bli. Eller? För hur ska jag annars beskriva parfymen bakom lucka 22? Romantisk? Förförisk? Sensuell? Porrig? Ja, kärt namn har som sagt många namn, men det namn den här ungen lystrar till bäst är Oud Noir. Personligen älskar jag oud och jag älskar den här parfymen också, den är superfin! Och kolla så härligt dekadent flaska. Så tjusigt och så Versace!

Intresserad? Skicka ett mejl till mig (jonas.s.ohman@gmail.com) med världens bästa motivering och märk mejlet med ”22 december” i ämnesraden. Sen får du hålla tummarna till imorgon, för då utser jag vinnaren. Om du vinner får du betala lite frakt, närmare bestämt 55 kr, men den administrationen tar vi sen.

Puss!

Dela på Facebook
Tweeta