Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

JONAS JULKALENDER: LUCKA 24

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-24 07:00  |  Lästid: < 1 minut

Mina vänner, det här är sista inlägget och därmed den sista luckan i min smått episka (?) julkalender! Jag är så sjukt glad över alla fina/roliga/galna/läskiga/inspirerande mejl som jag har fått de här senaste veckorna, så stort tack till alla som har varit med och tävlat. Hoppas att ni har gillat det här upplägget, för det har verkligen jag, även om det har varit ett jäkla sjå med att få iväg paketen till vinnarna.

Den sista och 24:e luckan innehåller en av de absolut bästa parfymerna i hela julkalendern, nämligen Sicilian Wood från nischparfymören Tom Daxon. Efter en citrusfräsch öppning får man ganska snart bekanta sig med flera olika sorts träslag och amber och det är kanonbra!

Vill du lägga vantarna på sista flaskan i kalendern? Skicka ett mejl till mig (jonas.s.ohman@gmail.com) med världens bästa motivering och märk mejlet med ”24 december” i ämnesraden. Sen får du hålla tummarna till imorgon, för då utser jag vinnaren. Om du vinner får du betala lite frakt, närmare bestämt 55 kr, men den administrationen tar vi sen.

Tack igen, mina hjärtan! Det här har varit så kul!!

God jul! <3

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar