Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Jonas testar IPL

jonasohman  |  Publicerad 2018-03-24 09:00  |  Lästid: 2 minuter

IPL står för intense pulsed light och är en behandling som går ut på att en ljuspuls skjuts in i huden under en vansinnigt kort tid. Ja, en puls helt enkelt! IPL används för att råda bot på pigmentfläckar, behandla rosacea och andra inflammatoriska tillstånd i huden, men också för att få huden fri från ytliga, röda kärl. Ni vet såna där tunna röda spindelnätsliknande kärl som man kan ha på näsan och på kinderna? Såna har jag och tanken på att de ska föröka sig ger mig PA-NIK. Så jag hörde av mig till Revivekliniken här i Stockholm och kom i kontakt med min nyaste hjälte i livet, Elin. Så jävla kunnig, stabil och svingullig! Hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig i form av resultat, men jag blev helt golvad! Jag ska göra en kur om tre behandlingar och har nu gjort två och jag kan knappt se kärlen längre! ÄLSKAR.

Om du har problem med pigmenteringar, röda kärl eller rosacea kan jag inte annat än rekommendera IPL. Det finns salonger över hela landet som erbjuder det här, men om du bor i Stockholm eller har vägarna förbi stan vore det direkt oschysst av mig att inte föreslå Revivekliniken.

Ett par bilder på hur det funkar kommer här!

 


Man får ha på sig såna här solarieglasögon för att skydda ögonen från ljuset. Som ni ser har jag små röda fläckar på kinderna. Värre än så ser det inte ut när behandlingen är klar!

 

MASKINEN.

 


Den här pickadollen hålls mot huden, sen blir det lite kallt och sen när ljuspulsen kommer blixtrar det till och känns typ som att nån snärtar en med ett gummiband i ansiktet. Ondare än så gör det inte och det går över på en gång!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-03-24 09:12