Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Komikerduon Tom och Petter om sina badrumsvanor

jonasohman  |  Publicerad 2018-03-20 08:22  |  Lästid: 2 minuter

Jag har fått mig ett litet snack med komikerduon Tom & Petter om deras badrumsvanor och skönhetsrutiner. Deras intresse för grooming är minst sagt… ja, låt oss säga varierande. Med det sagt fanns det faktiskt några ljusglimtar och jag skrattade RAKT UT när Tom berättade vad hans favoritparfym är!


Inte dåligt hår på någon av de här två. Så bra att jag ställde noll frågor om hår då…

Vad tycker ni att innehållet i era badrumsskåp säger om er och ert intresse för era utseenden?

[TOM] När jag kollar in i mitt badrumsskåp inser jag att jag använder väldigt få av mina produkter, det är väl mest beard oil som används febrilt i dessa torra och kalla tider. Varannan månad bryr jag mig om mitt utseende, då brukar jag börja gymma igen och kanske trimma skägget hos Will & Louis.

[PETTER] Eftersom mitt badrumsskåp nu är våldsamt ockuperat av min flickväns produkter så antar jag att jag bryr mig mer om husefriden och hennes utseende än mitt eget eget.

Vilken del av att ”göra sig i ordning” skulle ni helst slippa?

[PETTER] Jag skulle vilja slippa den delen där jag varje måndag måste trimma bort allt rygghår som sticker upp från t-shirten.

[TOM] Jag tycker det är jobbigt att trimma skägget och hålla mig någorlunda vårdad, därför gör jag inte det.

Vilken produkt i badrumsskåpet kan ni inte leva utan?

[TOM] Deodorant!

[PETTER] NÄSTRIMMER!

Har ni någon favoritparfym just nu?

[PETTER] Jag använder Carolina Herreras CH Men. Jag var inne och nosade på Creeds Royal Oud Eau de Parfum, men om jag ska byta till den permannent måste jag sälja min lägenhet.

[TOM] Curry!

Har ni något grooming lifehack?

[TOM] Att ha en flickvän som gillar att klämma finnar, kräma in dig med olja och tar hand om din hygien är mitt bästa lifehack.

[PETTER] Att ha vänner runt omkring dig som säger till om du har en inneboende i näsan.

Vilken mans badrumsskåp är ni nyfikna på att kika in i?

[PETTER] Leif GW Persson. Hur kan han se så förbannat fräsch ut som 140-åring??

[TOM] Håller med, han är sjukt fräsch och snärtig för sin ålder!

 

Lyssna gärna på killarnas podd Tom & Petter (finns där du hittar poddar) och följ dem på Instagram, där heter de Tom Ljungqvist och Petter Egnefors. En personlig rekommendation är att leta upp Toms små klipp där han gör en gubbe med det där filtret som ger en sådär stor mun ni vet? De är hysteriskt roliga!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar