Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Lansering av House 99 by David Beckham

jonasohman  |  Publicerad 2018-04-09 08:16  |  Lästid: 2 minuter

I torsdags tog jag lite välbehövlig paus från min hundvalp och drog iväg till Kenny Solomons barbershop come juicebar Rusty Rascals där Julian Hernandez hostade ett lanseringsevent av David Beckhams nya hud- och hårvårdsserie House 99. Det var kort sammanfattat skitmysigt!

House 99 är en oväntat bred serie produkter som innehåller alltifrån klassisk ansiktsrengöring och fuktkräm till finfina produkter för rengöring och styling av såväl hår som skägg. Om du har den enligt mig enormt störiga hudtypen ”normal och obesvärlig” och letar efter en enkel hudvårdsrutin som rengör och tillför fukt kan det här vara märket för dig. Har du dessutom skägg finns det ett par riktigt spännande produkter i sortimentet, däribland en beard scrub med kol, vulkanisk sten och ginseng som enligt uppgift ska vara både exfolierande och rengörande för såväl skägg som hud. Hela produktserien är dessutom rätt neutralt doftsatt och produkterna luktar mer fräscht och rent än sådär tradigt ”maskulint”, vilket jag tycker är ett stort plus.

Jag tycker också att det är kul att marknaden för “tatueringsvård” växer. Jag har ju tidigare berättat om La Brukets fina tatueringsprodukter och i House 99-sortimentet finns också en sådan produkt, i form av en återfuktande spray med SPF.

Under kvällen fick man prova olika slags barbershop-behandlingar. Killarna med hår fick superfina fades och så. Eftersom jag har det "hår" jag har fick jag… en ny snagg. Men det blev SÅ fint!

Spritjuicer, mackor, klippningar… och tatueringar! Fatta så glatt! Fick lite fnatt när jag såg att det var Natasa som skulle gadda också, för hon är så sjukt duktig.

Gullig.

Hela gänget! Kolla idioten i frisörskynke längst fram. I’m a real class act.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:55