Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Lifehack till dig som bär parfym

jonasohman  |  Publicerad 2018-03-05 13:11  |  Lästid: 2 minuter

Inte för att vara sån, men jag är KUNG på att hitta genvägar och förenklingar i vardagen. Finns inget bättre än att känna att man har gjort nåt smart, eller hur? Och det här lifehacket tycker jag personligen är definitionen av smart… och sniket. Den som bär parfym ofta vet nämligen att det kan kännas nog så bökigt att behöva ha med hela parfymflaskan till gymmet, på weekendresan eller för den delen till jobbet om man vet att man t ex ska iväg på aw på kvällen. Och orka hålla på med dekantering och grejer. Nej, enklare än så ska vi ha det!

När du köper parfym, fråga ALLTID efter ett gäng doftprover. De har ju fått sälja en flaska dyra droppar till dig så de kommer garanterat gå med på att slänga med en handfull såna där små 2 ml-flaskor i påsen också. De där små flaskorna råkar nämligen vara klockrena att ha som backup hemma i badrumsskåpet om man ska iväg på nåt där hela flaskan känns jobbig att ha med.

Har du redan köpt parfym och har missat det här galet geniala tipset? Ja, men gå tillbaka till inköpsstället och dra en vit då! ”Ja, hej jag har funderat på den här *infoga namn på doft* men är så osäker. Ni har händelsevis inga prover på den så kan jag ta hem och testa lite?” Works like a charm, tro mig! Bor du dessutom i en större stad och inte har nåt särskilt för dig just den dagen kan du ju passa på att göra en liten turné av det och hämta prover i ett par butiker.

Ja, det är sniket, det sade jag ju! Men håll med om att det är rätt smart också.

 


Hålögd och sliten, men alltjämt ett geni.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-03-05 13:15