Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Lifehack

jonasohman  |  Publicerad 2017-11-14 22:02  |  Lästid: 2 minuter

En gammal kollega sade till mig en gång att man alltid behöver vara redo. På den arbetsplatsen hade vi var sin hurts, ni vet en sån där liten byrå på hjul. Hon hade alla möjliga slags nödvändigheter i den där hurtsen, alltifrån klädvårdsrulle, tamponger, deodorant, ett extra par underkläder och parfym. För man vet ju aldrig! Det där har har liksom hängt med mig på något vis, den där känslan av att det är bra att vara beredd på alla tänkbara och otänkbara scenarion. Samma kollega tutade också i mig att det är pinsamt att köpa alla ingredienser till en middag samtidigt, eftersom andra då kan se exakt vad det är man ska laga för nåt. Det sitter också fast i mig, men hör egentligen inte alls till saken.

Det jag egentligen ville tipsa om är ett annat lifehack. Det är inte rocket science precis, men det kan faktiskt göra vardagen enklare för oss som tränar. Det handlar helt enkelt om att sno grejer, närmare bestämt alla små flaskor med tvål och schampo man får när man bor på hotell. Så sjukt skönt att slippa alla full size-flaskor i gymväskan, för den är ju tung nog som den är. Så roffa åt er allt ni kan och se till att göra det varje dag också, för de fyller ju på!

Just de här flaskorna norpade jag på Hotell Skt Petri i Köpenhamn, där jag och min man var och firade vår tvååriga bröllopsdag tidigare i höst. Extremt mysigt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-14 22:03