Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Selahatin – lika delar lyxig och god!

jonasohman  |  Publicerad 2018-04-03 08:00  |  Lästid: 2 minuter

För ett par år sen köpte jag såna där galet dyra eltandborstar till mig och min man. Ända sen dess har jag stört ihjäl mig på hur ful tandkrämstuben ser ut intill de här snygga borstarna, för i tandborstväg får man ändå säga att de är det? Sen jag fick det här jobbet på Café har jag också fått prova en massa tandkrämer, den ena märkligare än den andra. Det har varit veganska varianter, det har varit tandkrämer speciellt framtagna för rökare och hipstertandkrämer som… ja, jag återkommer till det.

För ett tag sen fick jag prova två tandkrämer från Selahatin och jag är kär! I den mån man nu kan vara det i tandkräm. Dels är själva tuberna assnygga så man verkligen vill ha dem stående framme på handfatet, men framförallt smakar de så sjuuuuukt gott. Ja eller, den med klassisk mintsmak (heter Amorist) är rätt standard. Den som heter Escapist däremot, min Gud, det är den godaste tandkrämen jag någonsin har provat! Smakar kanel, apelsin och pepparmint vilket såklart låter knepigt, men det är himmelskt! Men man ska verkligen bry sig om sin tandkräm för att vilja ha den här, för den kostar 150 kr. Det skulle väl vara det enda som drar ner betyget en aning, men verkligen bara en aning. Det här är så sjukt bra. Att man hade det i sig, att bli så glad över tandkräm. Det trodde jag inte om mig själv! *ler*

 


Jag måste lära mig ta vettiga bilder. Men kolla, hur tjusig tub?? Och passar så bra intill tandborsten!

 Jag lovade ju att återkomma till hipstertandkrämen. Här är den. Jag ÄLSKAR mycket av det Aesop gör, men här förstår jag inte vad de håller på med. Havtorn, kardemumma och wasabi. Det smakar… middag. Konstig middag. Dessutom ser jag inga spår av fluor i innehållsförteckningen. Nej, Aesop. Den här går bort. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar