Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Magnetisk mask – bara gimmick eller bra på riktigt?

jonasohman  |  Publicerad 2018-10-15 16:43  |  Lästid: 2 minuter

Jag hade tänkt vänta till strax före första advent innan jag börjar bomba på med julklappstips, men det här är lite för bra och framförallt lite för roligt att vänta med. Dessutom vet jag att det finns många som kommer att må gott av den här lille rackaren redan nu.

Låt mig presentera Magnetight Age-Defier från Dr. Brandt. Ja, namnet skvallrar lite om det vi har att göra med här – en magnetisk mask! Masken innehåller en mineral som heter turmalin, som bland foliehattar är känd för att vara energigivande, beskyddande och blockera negativ energi. Tillåt mig småle. I det här fallet är den dock inte involverad på grund av sina magiska egenskaper, utan för att den innehåller magnetiska järnpartiklar som hjälper att dra ut smuts ur huden. Dessutom innehåller masken peptider och antioxidanter som hjälper till att motverka skador från föroreningar i luften. Det är dessa föroreningar som kan orsaka för tidigt åldrande i huden, därav namnet ”age-defier”.

Här kommer en bild, men fortsätt läsa under den, för jag har inte nämnt det roligaste än!

Here’s the kicker: den här masken ska varken sköljas av eller ligga kvar på huden över natten. Nej nej, den här masken avlägsnas med en… you guessed it, en medföljande magnet! Masken läggs på i ett tunt lager på ett väl rengjort och torrt ansikte och ska sedan verka i 10 minuter. Därefter lindar man in lilla magneten i lite hushållspapper, som man sedan sveper med över huden och masken avlägsnas då på ett sätt som… ja nä, det är så FRUKTANSVÄRT coolt. Det som till sist ligger kvar på huden är ett silkeslent serum som man masserar in i huden och sen känner man sig som en miljon dollar.

Det här är ett måste att testa för alla Teknik-Ture-typer där ute! Och jag lovar, det är inte bara en gimmick, huden känns otroligt len och fin efteråt. Priset då? 795 spänn!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar