Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Mask för bakfulla

jonasohman  |  Publicerad 2018-03-14 08:38  |  Lästid: < 1 minut

Om du vet med dig att du kommer vara bakis nu till helgen (eller nån helg framöver) tycker jag att du ska klicka hem Acasia Skincares Lift Me Up Sheetmask. Den damp ner hos mig för ett gäng veckor sen och jag har inte hunnit prova den förrän i helgen som gick. Folk har pratat om den som om den ska ge en typ ett ansiktslyft och jag har ärligt talat inte fattat vad de dillar om. Men de har typ rätt?! Efter 15-20 minuter känner man sig faktiskt märkbart ”lyft” och då tänkte jag på en gång att den måste vara helt perfekt om man känner sig bakismosig och svullen. För en extra uppiggande effekt skulle jag lägga in hela förpackningen i kylen en halvtimme innan så att man får lite extra svalka.

Varsågoda för ett stremt bra tips!


Lift Me Up finns att köpa lite överallt och kostar 125 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar