Annons

Jonas Öhman
Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Annons
 

Maxmys i Bergslagen

Att ha tillgång till det här stället är en sån sjuk lyx. Tog med mig hundarna och åkte ut hit igår efter lunch och stannar till på söndag. Jag har dessutom stället helt för mig själv, för mina svärföräldrar (vars gård det här) är i Vietnam på semester. Efter en sen frukost och en långpromenad med hundarna travade jag ner över åkern och eldade igång bastun. Efter bastun har jag ägnat större delen av eftermiddagen åt att testa en hel påse med nya hudvårdsprodukter som jag hade med mig hit. En av dem, Orange Cleansing Sherbet från Aromatica, blev en omedelbar favorit! Här kan ni läsa mer om den. Hörs imorgon igen!

Annons

 


Bakom bastustugan där nere ligger det en sjö. Imorgon ska jag hacka upp en isvak och levla upp mitt bastubadande.

 


Klär i mössa, nej se det gör man inte.

 


Inte omysigt.

 


Jag har aldrig lyckats lista ut om det är bättre att kasta varmt eller kallt vatten på bastustenarna. Nån som vet?

 


Vedeldat. 

 


Mör.

Dela
Tweeta
 

 

Laddar