Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Min stora kroppsskam: VÅRTAN

jonasohman  |  Publicerad 2018-08-12 19:41  |  Lästid: 2 minuter

Det var ju helt fine när man var sådär en 10-11 år gammal och hängde på badhuset var och varannan dag. Då frodades fotvårtorna vill jag lova! Det är dock en helt annan femma när man råkar vara gediget vuxen (läs 38) och helt plötsligt får en vårta mitt på pekfingret. Long story short: fick den här vårtan för ett par år sen (hur och varför vet jag inte men har mer än en gång tänkt att det kanske är sexrelaterat haha) och fick till slut tummen ur och köpte sånt där old school vårtmedel. Och det funkade hur bra som helst, i alla fall ett tag. Sen märkte jag hur den jäveln fick en ordentlig växtspurt igen och nu är den större än någonsin!

Hur som, var hos min syster på middag tidigare ikväll och då sade hon att hon har en sån där modern frysapparat. En liten manick som är 80 grader kall och fryser bort vårtan med hjälp av dikväveoxid. Jag frågade om hon kunde undvara en dos och efter viss tvekan gick hon med på att behandla mig/vårtan. Man ska helt sonika hålla mynningen på den där fryspennan mot vårtan i 15 sekunder och sen ska den vara borta om 14 dagar. Sagt och gjort, hon laddade kanonen och dundrade på och SATAN vad ont det gjorde! Det ska sägas att jag har hyfsat många tatueringar och har piercat mig på ett otal ställen på kroppen under åren, men det här var något i hästväg asså! Så nu får vi verkligen hoppas att det funkar, för det där vill jag slippa göra om i närtid.

Så om två veckor får ni se det rafflande slutresultatet och här kommer ett par helt färska, superfräscha bilder på vårtan precis efter behandlingen!

Happy Sunday!


Vårtan några minuter efter frysbehandlingen. Jag är fortfarande i chock. 


Här har det gått ytterligare några minuter, kanske tio. Svullet och rött som ni ser. Helt fingret ömmar, bultar och värker. Här är det extremt jobbigt.


I bilen på vägen hem, dryga timmen efter behandlingen. Svullnaden och rodnaden har gått ner någorlunda, men värken är fortfarande påtaglig.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-08-13 15:07