Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Möt hudvårdens schweiziska armékniv!

jonasohman  |  Publicerad 2019-02-22 12:03  |  Lästid: 2 minuter

Man behöver inte vara lat för att uppskatta det här produkttipset, men ni kommer förstå att det i alla fall underlättar om man skulle råka vara det. För det jag har tänkt tipsa om här är en tre-i-en-produkt (!) som både rengör, exfolierar och återfuktar huden! Så för er av er som är lagda åt det lite ”bekväma” hållet eller för den delen för er som reser ofta är Tri-Balm från Frances Prescott en riktig kanongrej att testa.

Let me break it down for you. Den här produkten kommer i form av ett stick, det vill säga ser ut som en sådan där deodorant amerikaner använder, ni vet? Det innehåller en massa godsaker, bland annat vårdande oljor från mandel och mandarinskal samt återfuktande hyaluronsyra. Den exfolierande verkan får man via enzymer från pumpa, som är ett effektivt men milt sätt att exfoliera huden på utan att inkludera hårda korn.

Den är svinenkel att använda också. Man masserar helt enkelt in produkten i ansiktet först och därefter kan man välja om man antingen bara torkar bort den med en ren handduk eller om man vill addera vatten och skölja av produkten med (det hade jag personligen gjort). Därefter applicerar man ett tunt lager av produkten på nytvättad hud, som man hade gjort med en vanlig fuktkräm. Sen är man redo att ta sig an dagen, eller natten!

Tri-Balm finns bland annat att köpa hos Fab Lab och kostar 539 kr. Om du har vägarna förbi, besök deras butik på Bondegatan 7 i Stockholm. De har ett superfint sortiment av såväl hudvård som parfym som är värt att kolla in!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-02-22 12:03