Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Några favoriter i Jonas necessär

jonasohman  |  Publicerad 2019-01-12 16:37  |  Lästid: 2 minuter

Ja hej, här kommer ytterligare en hälsning och några produkttips från Bangkok. Har ni varit här förresten? Det är fan livets stad och vore det inte för de smått förödande konsekvenser det får på klimatet att flyga hit hade jag åkt hit varje år. Trevligt, tolerant, billigt, bra restauranger, bra barer, fina hotell. Älskar Bangkok!

Har i vanlig ordning med mig en helt knökfull necessär hit, men det är några av produkterna som jag vill lyfta lite extra. Och tycker ni att det här inlägget känns lite stökigt och ostrukturerat kan det till viss del bero på att jag spenderade gårdagskvällen på Khao San Road. Ni som vet, ni vet.

Sista dagen på semestern innebär att man kan plocka fram syrorna igen! Läs mer om vilken mask det är nedan. Och hallå, kolla in badkaret där till vänster. Det står helt fritt, mitt ute på golvet och när man ligger där och plaskar kan man titta ut över Bangkoks skyline. Magiskt.

 

Hahaha någon mästerfotograf bor det ICKE i den här kroppen. Och då ska ni ändå veta att jag försökte!! Det viktiga här är ändå produkterna. Pure Clarifying Moist är en nyhet från Akademikliniken (425 kr) och är ett superlätt, återfuktande och balanserande geléserum som är kanon för hud som har rodnader och drabbas av orenheter. Pores No More Vacuum Cleaner Pore Purifying Mask från Dr Brandt (495 kr) är en gelémask som man har på ansiktet i 5-10 minuter och som rengör tilltäppta porer med hjälp av salicylsyra. Båda får fyra plus!

 

Den här masken från Peter Thomas Roth (619 kr) fick följa med på storstadssemestern av två anledningar. Dels för att den heter Cucumber Gel Mask och sägs vara en ”extreme detox hydrator” och det är ju kanon pga Bangkok är typ smogens mamma. Men jag tog också med den för att den innehåller mycket aloe vera och det kan vara riktigt gött när man har varit i solen. Hur känns den då? Supermild, lindrande och skön och det är väl egentligen det enda den är tänkt att vara. Betyget? Tre plus!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar