Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Nisse Edwall om sitt badrumsskåp!

jonasohman  |  Publicerad 2018-01-12 14:00  |  Lästid: 2 minuter

Hallå kul grej! Bloggaren, poddaren och programledaren Nisse Edwall har varit bjussig nog att svara på några frågor om innehållet i sitt badrumsskåp. Nisses svar på sista frågan är fan starkt, hade inte väntat mig det. Trevlig helg, folkens!

 


Nisse och äldste sonen Manne.

 

Vad tycker du att innehållet i ditt badrumsskåp säger om dig?

Eftersom det består av min frus grejer och min deodorant så säger väl mitt badrumsskåp att jag lever i en mycket mer traditionell heteroparrelation än vad jag väl egentligen vill erkänna. Känns som att det är ett steg från att jag kallar henne regeringen typ.

Vilken produkt/grej kan du inte leva utan och varför?

Jag har haft problem med torr hud och atopiskt eksem sen barnsben så jag klarar mig inte länge utan min Canoderm. Eftersom jag också har problem med inflammerade hårsäckar i hårbotten så tvättar jag hårbotten med nåt som heter Clarifying Cleanser från Neostrata på daglig basis, gör allt så mkt bättre.

I och med att jag tvättar håret varje dag skulle jag även ganska snabbt dö utan min Texture Maker från Sebastian. Fem sprayningar från den räcker för att håret ska se härligt havsstänkt ut istället för platt, töntigt och nytvättat.

Vad är ditt bästa life hack när det gäller grooming?

Eftersom jag har långt hår och skägg så har jag märkt att folk verkar tycka att jag är lite mer mystisk och spännande nu jämfört med när jag var kortklippt och mer välansad. Så om man vill uppnå något åt det hållet så är det bara att luta sig tillbaka och låta tiden ha sin gång.

Vems badrumsskåp är du nyfiken på?

Haha. Aldrig tänkt på. Däremot så är jag en sån som ofta öppnar badrumsskåpet och kollar läget när jag besöker toaletter utanför hemmet. Men det är klart att det skulle vara kul att få svar på den eviga frågan huruvida Björn Ranelid egentligen storkonsumerar läppglans eller inte.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-12 15:01