Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

På kalas med King

jonasohman  |  Publicerad 2018-05-28 20:10  |  Lästid: 2 minuter

King (tidningen alltså) bjöd in till stort kalas i fredags för att fira sin lista över de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode. Jag hade svinkul hela kvällen och pratade med en massa spännande och roliga människor, vilket är väldigt olikt mig, för allt som oftast när jag är iväg på såna där grejer står jag och pratar med samma människor exakt hela kvällen pga tryggt. Dessutom fick jag en massa fina komplimanger både för min hy och för min skjorta och den typen av bekräftelse är jag enormt mottaglig för. Hittade ett par fina mingelbilder på mig från festen också som jag ville dela med mig av. Det är tydligt att mingelfotografen också tyckte att jag var snygg, för han har fångat så många fina detaljer!

 


Det här är nog kvällens finaste bild på mig. Synd bara att jag håller upp armen sådär, var nämligen tvungen att skydda mig från solen pga hade glömt solglasögon. 

 


Gillar verkligen kontrasten mellan den gula skjortan och den svarta axelremmen på min väska från Our Legacy. Trist bara att Hanna och Luca råkade gå förbi så att fotografen inte fick till en bättre vinkel.

 


Ursäkta, ser ni hur imponerad Andreas Palm från CDLP är av min hud? Han liksom inspekterar den, ser ni?? Fint att man ser min perfekt blonderade snagg också!

 


Och så här såg jag ut i hemmets lugna vrå medan jag fortfarande var nykter! Skjorta från Our Legacy, byxor från Acne och skor från Lanvin. Sicken pudding! 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-05-28 20:15