Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Nyheter från Head & Shoulders

Ja, den som ändå hade Henke Lundqvists hår. Det är så sjukt provocerande att han har det han har och jag har… fjun! Ankdun! Men nu var det inte det jag ville få sagt. Det jag har fått äran att informera om är att folket bakom Head & Shoulders har lanserat en ny produktserie som verkligen kan vara […]

Ja, den som ändå hade Henke Lundqvists hår. Det är så sjukt provocerande att han har det han har och jag har… fjun! Ankdun! Men nu var det inte det jag ville få sagt. Det jag har fått äran att informera om är att folket bakom Head & Shoulders har lanserat en ny produktserie som verkligen kan vara nåt.

Att Head & Shoulders är typ det enda (??) som hjälper mot mjäll och torr hårbotten är ju sen gammalt och nu har de lanserat en ny serie schampon som heter Head and Shoulders Men Ultra Anti-Dandruff, som har lite extra krydda om en säger. Dels finns det en variant som heter Sea Minerals och som är utformat för att ge håret extra fukt, vilket jag tänker är svinbra om man tränar ofta och därmed tvättar håret varje dag eller till och med flera gånger per dag. Sen finns det ett annat som heter Deep Cleansing och föga förvånande är det ett djuprengörande schampo som avlägsnar fett och rester av hårprodukter med hjälp av kol. Inte direkt min personliga kopp te pga min nuvarande ”frisyr”, men för er som använder hårprodukter är det ju asbra. För ni kommer väl ihåg vad jag har sagt? Rester av hårprodukter som hamnar på örngottet kan orsaka finnar! Hur som, det schampo som fick det att kittla till lite extra i mig var varianten Hair Booster, som innehåller koffein och som ska förebygga håravfall orsakat av bl.a. mjäll. Jag behöver nämligen vårda varenda hårstrå jag har ömt så det här ska testas!

News flash: man kan ha mjäll även när man har såhär kort hår. Tro mig, jag vet.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta