Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

NIVEA MEN Body Shaving – en recension!

Ni minns kanske att jag nämnde för ett tag sen att jag skulle testa de där tre produkterna från NIVEA MEN Body Shaving? Ja och det har jag gjort nu, flera gånger till och med! Det är en sån enorm orättvisa. Jag har ganska gles behåring på hela kroppen, men håret växer som ogräs. Yaaay… […]

Advertisement
Ni minns kanske att jag nämnde för ett tag sen att jag skulle testa de där tre produkterna från NIVEA MEN Body Shaving? Ja och det har jag gjort nu, flera gånger till och med! Det är en sån enorm orättvisa. Jag har ganska gles behåring på hela kroppen, men håret växer som ogräs. Yaaay…


Foto: Felicia Eriksson Masalla / Studio Emma Svensson, @studioemmasvensson

Hur som, recension var det, ja. Produkterna som ingår i Body Shaving-serien är en shave gel, ett shave stick och en after shave lotion. Och jag ska erkänna, jag var lite skeptisk. Jag tänkte att det skulle kännas som att använda alla andra typer av rakkrämer och geléer man har testat tidigare, men vet ni vad? De här produkterna beter sig inte alls som rakskum och rakgeléer jag har provat tidigare. Både gelén och sticket i den här serien är hala och glidiga på ett sätt som jag inte har upplevt tidigare. Det gör att man kan stå under rinnande vatten och raka sig utan att produkterna sköljs bort och blir sådär sträva och gnissliga som duschtvål och schampon kan bli, ni vet? Det får båda produkterna banne mig fem plus för! Sen tror jag att man kan välja stick eller gelé lite efter tycke och smak för jag tycker att effekten av respektive produkt är ganska snarlik. Personligen föredrar jag doften i shaving sticket och därför blir den min favorit. Ett litet minus för stickets förpackningen dock. Jag vill helst slippa greja med ett lock man skruvar av och på när jag står i duschen, men det är överkomligt. Man rakar ju inte kroppen dagligen ändå! Sen har jag förstått att många andra som har testat den här produkten gillar förpackningen eftersom den ryms i ena handen och håller den andra handen fri för att hantera rakhyveln. Så det är verkligen en smaksak!

Lotionen då? Den har neutral doft, lätt konsistens och absorberas snabbt, vilket är ett stort plus för mig som svettas så sjukt mycket. Men det trevligaste med den är att jag tycker att den svalkar på ett härligt sätt. Sen är det fint att den innehåller aloe vera också, för det är ju dokumenterat bra för att vara lugnande.

Sammanfattning: produkter som håller vad de lovar samtidigt som de inte kostar mer än typ två påsar chips. What’s not to love? Ut och köp!

 

 

Dela på Facebook
Tweeta