Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Presenter till alla hjärtans dag

jonasohman  |  Publicerad 2018-02-05 20:02  |  Lästid: 3 minuter

Om man går igång på det här med alla hjärtans dag och vill fira sin partner med en pryl tycker jag (SKRÄLL!) att man ska köra på nåt inom segmentet skönhet/mys. Här kommer ett gäng produkter som alla människor som är vid sina sinnens fulla bruk kommer att uppskatta, kanske till och med börja grina av. Skulle det nu vara så att inga av de här specifika produkterna passar råkar det vara så att alla de här märkena är otroligt bra så leta då vidare bland dem för att hitta precis rätt. Det kanske blir ett doftljus från Diptyque, ett starter kit från Klairs eller en doft från Aesop istället och det kommer att göra succé det med!

Om det är någon där ute som vill ösa kärlek över mig den 14 februari är alla produkter från La Mer nyckeln till den här mannens hjärta. Bara för kännedom.


A Rose By Any Other Name från Aesop. 360 kr. ”GE DUSCHTVÅL I PRESENT?” Ja, ge duschtvål i present. Man duschar varje dag och vad kan väl då vara mysigare än att påminnas om sin älskling? Den här specifika duschtvålen doftar dessutom helt ljuvligt av kardemumma, svartpeppar och rosenblad.

 


Freshly juiced Vitamin E mask från Klairs. 379 kr. Den här masken gör typ allt. Den ger huden lyster, den balanserar hud som lätt får finnar, den är återfuktande, den skyddar mot fria radikaler och den är antiinflammatorisk. Om jag inte redan vore gift hade jag velat göra den här masken till min äkta hälft.

 

Oud Wood från Tom Ford. 1050 kr (30 ml). Oud, ros, kardemumma och sandelträ. Den här (sinnessjukt goda) doften passar i princip alla, förutom de som vill lukta som ren tvätt eller tropisk cocktail. Jag köpte en slatt av den här parfymen för nåt år sen och gjorde både män och kvinnor galna av åtrå varje gång jag bar den. 

 

Softening Hand Was från Diptyque. Ca 350 kr. Doftar lyxig, fransk lavendel och kommer göra varje toalettbesök de kommande månaderna vansinnigt mycket trevligare.

 

Créme de la Mer från La Mer. 1470 kr. En kulförklarad ikon (tillika fuktkräm för ansiktet) och den perfekta alla hjärtans-presenten till hudvårdsnörden som redan har allt. Ja, allt utom den här då. Jag önskar mig den här. Jättemycket.

 

Havssaltskrubb från L:a Bruket. 319 kr. Doftar ”spaigt” av salvia, rosmarin och lavendel och gör kroppen sådär härligt ”ta på mig”-mjuk. Kombineras med fördel med body lotion från samma serie.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar