Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Räddningen för torra och röda ögon – Cleareyes Bright & Moist ögondroppar

jonasohman  |  Publicerad 2018-05-25 08:00  |  Lästid: < 1 minut

Alla skärmar man envisas med att häcka framför dagarna i ända gör sitt. Ålder, avgaser, värme, luftkonditionering… allt påverkar ögonen negativt och gör dem torra och irriterade. Och torra, röda ögon är inte hett. I’d know, jag har haft så sjukt många problem med ögonen senaste åren och då inkluderar jag inte ens min allt starkare skelning! Mina ögon har varit torra, mina ögon har haft en massa brustna kärl, jag har haft ett gäng vaglar. Ja, ni hör ju. Så tro mig när jag säger att jag är glad över att Cleareyes finns i Sverige nuförtiden och att de precis har lanserat en produkt som dels återfuktar torra ögon, men också hjälper till att göra dem vita igen med hjälp av… håll i er… nafazolinhydroklorid. Men spela roll vad det heter, det funkar! Mina vänner, möt Cleareyes Bright & Moist!


Ps de här dropparna hjälper om du är bakis också. Kostar 159 kr. Värt varenda krona.

 


Såhär vill man t ex inte se ut

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar