Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Ren och fin, det är melodin!

jonasohman  |  Publicerad 2018-11-07 19:57  |  Lästid: 2 minuter

Suga kuk, är det så fel? Nej, verkligen inte! Men jag ska berätta en sak som objektivt sätt är, om inte fel så i alla fall inte rätt. Det är att utsätta sin sexpartner för en otrevlig upplevelse som med enkelhet kan undvikas med hjälp av normalgod personhygien. Och nej, jag ska inte börja dra någon ”dra tillbaka förhuden”-tutorial här. Det förutsätter jag att gemene man har god koll på vid det här laget. Det jag däremot skulle vilja fästa lite uppmärksamhet vid är hur andra delar av kroppen kan ha inverkan på en en fellatio-situation.

Let me paint you a picture. Jag har en kompis som sade till mig för ett tag sen att det har hänt när hen varit där nere och rotat på snubbar att de har en ”lite frän doft”. Happ, tänkte jag, det är väl ett vider som inte begriper det minsta lilla om intimhygien. Men fullt så enkelt var det inte, för doften kom nämligen inte från gamle kukas utan från rövas!! Ja, det vi har att göra med här är alltså en smutsig skåra som skickar otrevliga dofter rakt upp i nosen på en välvillig sugare. Och så kan vi faktiskt inte ha det! I den här frågan tycker jag att vi ska sträva mot absolut nolltolerans och därför är min kompis upplevelse en upplevelse för mycket.

Nu misstänker jag visserligen att de flesta av er har stenkoll på att även den här delen av kroppen bör hållas ren och fräsch, men med tanke på traumat beskrivet ovan tänkte jag att den kan vara på sin plats med några handfasta tumregler!

  1. Vet du med dig att du är hårig, gör som jag och Benjamin Ingrosso – håll lurvet i schack! Skaffa en liten trimmer och ansa på! Det kommer vara bökigt och besvärligt till en början, men du kommer snabbt bli haj på det och fräschören som väntar runt hörnet är fem plus!
  2. Om du känner på dig att det ska ”bli åka av”, gå och plaska av dig både fram och bak! Fräscht för dig, fräscht för din partner!
  3. Var noggrann redan från början! Risken för otrevliga lukter minimeras ju om det inte finns något där som kan stinka? Ett tips: om du är skrynklare, fundera på att gå över till vikteknik. Eller kör på lyxversionen: våtservetter!

Ps. Tänkte rekommendera olika tvålar och grejer i det här inlägget, men misstänker att noll och inga varumärken vill bli associerade med det. Så vi tar det en annan gång!


Ni kan kalla mig rövens Ribbing!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-11-07 20:43