Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Rengör munnen med stil

jonasohman  |  Publicerad 2018-09-02 12:13  |  Lästid: 2 minuter

Vi är många som redan har tagit steget över till eltandborste och därmed inte vill titta tillbaka på den cro magnon-livsstil vi hade back in the day när vi stod och sågade på i munnen med nåt fult, manuellt plaståbäke. Men alla gör såklart som de själva vill och vissa kanske inte tycker att det är värt att köpa eltandborste, för de är ju inte helt billiga. Oavsett hur du väljer att rengöra tänderna kan du i alla fall försöka göra det med stil, till exempel med de här stilsäkra godingarna!

ISSA 2 är nästa generations tandborste från svenska Foreo. Den här tandborsten gör 11 000 pulseringar per minut, har 16 anpassningsbara rengöringslägen och är helt vattentät. Och kostar 1699 kr.


Escapist från Selahatin har figurerat här i bloggy tidigare och anledningen till att jag lyfter den igen är för att den smakar så himmelskt gott av kanel, apelsin och pepparmint! Och försök hitta en snyggare tandkräm att ha liggande på handfatet. Nä precis. 150 kr.

 

 

Dentrifice från Victor Vaissier är en annan tandkrämssnygging som förtjänar lite uppmärksamhet. Varför? Jo, för att den förutom fluor innehåller aktivt kol, för att skonsamt ta bort smuts från tänderna utan att skada emaljen. Jo och aloe vera också! Lanseras i september.

 


Brosse är en ekologisk tandborste i bambu från Victor Vaissier som lanseras samtidigt som tandkrämen Dentrifice. Kommer dels i det här stiliga svarta utförandet, men också i vitt. 80 kr.

 


Mouthwash från Aesop är ett välsmakande och fräscht munvatten som håller andedräkten fräsch med hjälp av kryddnekliga, spearmint och anis. Smakar asgott och behöver pga stört fin apotekarflaska absolut inte gömmas undan i något badrumsskåp. 200 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar