Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Så blev jag världskänd

jonasohman  |  Publicerad 2019-02-08 13:59  |  Lästid: 2 minuter

Ni har säkert redan förstått vid det här laget vilket household name jag har gått och blivit. Jag har liksom blivit ”Jonas” med hela svenska folket nu och med berömmelse kommer också ett visst ansvar och det ämnar jag ta på största allvar. I det fall det nu skulle vara så att någon av er har undgått mitt exceptionellt starka kändisskap tänkte jag försöka påvisa det nu genom att visa er en rolig grej jag gjorde för någon vecka sedan.

Otroligt känd som ni ser.

Det hela började med att en journalist från tidningen Business Insider hörde av sig till mig och frågade om jag var intresserad av att agera domare och bödel i ett jobb de hade fnulat på en längre tid. I korthet gick det ut på att man skulle intervjua några manliga medarbetare på tidningen egen redaktion om deras hudvårdsrutiner och därefter låta mig uttala mig om dem. Jag ska inte spoila alltför mycket, men… je suis chockerad!

Ni kan läsa hela artikeln här, men innan ni klickar er iväg dit vill jag också komma med en liten uppmaning. Ni får jättejättegärna höra av er till mig med exakt vilka frågor ni vill, vare sig det gäller vilken mask som passar er bäst, vilken parfym ni ska köpa till er partner i födelsedagspresent eller hur ni på bästa sätt gör er kvitt oönskad hårväxt. Bara kötta på med frågor! Ni når mig enklast på jonas.s.ohman@gmail.com eller via DM på Insta. Där heter jag ohjonas, fråga mig inte varför.

Nu ska jag åka till London! Trevlig helg, mina älsklingar!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-02-08 13:59