Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Såhär gör jag mig i ordning när jag ska gå på fest (100 % spännande info utlovas)

jonasohman  |  Publicerad 2018-05-04 18:55  |  Lästid: 3 minuter

Jag var på Cafés flotta event för tillkännagivandet av Sveriges bäst klädda man igår. Eller män får man väl säga, det är ju en lista på 50 folk vi pratar om. Jag platsade inte på listan i år, vilket väl får betraktas som rimligt med tanke på att allt jag äger är tre år gammalt och inköpt på rea och i allmänhet har finhetsgraden ”funkar om man ska på bakisbrunch”. Hur som, det var svintrevligt igår kväll och jag fick en massa goa komplimanger om min hy så i ödmjukhetens namn tänkte jag dela med mig av alla lager jox som låg på mitt ansikte igår kväll.

VOILÀ!

F v:

Bleu Turquoise från Armani Privé. 2064 kr på Åhléns (just nu på kampanj 20 %): en helt sinnessjuk parfym som doftar saltstänkt hav, lite rökelse, mossa och en liten gnutta vanilj som bara adderar värme och inte blir det minsta sockrigt kletig. Ska skriva mer om hela serien Armani Privé-parfymer här framöver för de är 100 procent genialiska allihopa! Och snordyra!

Biomagic Mask från Biologique Recherche. 1049 kr. En rengörande mask som tightar till huden och porerna på ett alldeles särskilt effektivt sätt. Perfekta förfestmasken!

C-Rush Brightening Gel Cream från Ole Henriksen. 545 kr. Jag har använt den här produktens aningen fetare kusin under våren och har nu gått över till den här godingen. Som namnet antyder är det en hybrid mellan gel och kräm och är ordentligt återfuktande utan att göra en kladdig. I smell a Summer favorite!

The Clean Truth Foaming Cleanser från Ole Henriken. 335 kr. Var ca noll imponerad av skumtvättar innan jag provade den här. Krämigt skum som rengör milt och är fullproppat med antioxidanter. Samt doftar himmelskt av apelsin!

Banana Bright Eye Cream från Ole Henriksen. 495 kr. Okej, sorry nu börjar det bli tjatigt, men den här ”orangea” serien från Ole Henriksen är typ fem plus för mig. Den här krämen ger underbar lyster, återfuktar som fan och funkar super under typ concealer. Ögonkrämernas ögonkräm?

Enzyme Peel från Verso. 799 kr. Den här gelén är en nyhet från Verso som innehåller mjölksyra, glykolsyra, mildingen PHA-syra och niacinamid. Det låter värre än det är, den här peelingen kan jag använda flera gånger i veckan utan att huden blir röd eller irriterad. Vilket är bra för en syratorsk som mig.

Pure Vitamin C 21.5 Advanced Serum från By Wishtrend. 449 kr. Inte jättelåg koncentration av C-vitamin i den här direkt? Och vad ger C-vitamin? Jo, jämnare hudton och lyster!

Bold statement tattoo moisturiser från House 99. 265 kr. En vårdande och skyddande produkt för oss med tatueringar. Gillar verkligen att den har SPF 35 och att den inte känns särskilt fet. Dessutom har den neutral, fin doft. Mvh inget stort fan av MANSDOFT.

Aquasource BB Cream från Biotherm. 249 kr. Skrev om den här för drygt en vecka sen och sen dess har den seglat upp som en riktig favorit asså. Den är inte alls särskilt täckande (stort plus för mig), är lätt att arbeta in i huden och ger ett ”naturligt resultat”.

Blot powder från MAC. 265 kr. Spelar ingen roll hur min rutin ser ut, jag blir alltid glansig nåt så inåt efter ett par timmar! Och det här pudret motar glanset i grind och gör ansiktet helt… ja, men helt perfekt och lagom matt! Ger ingen direkt färg, men är inte heller helt vitt så att man får den där clowniga känslan. Mkt bra.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar