Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Sluta använda skit i håret, börja använda Kevin Murphy!

jonasohman  |  Publicerad 2018-08-07 08:00  |  Lästid: 2 minuter

Jag fattar typ inte hur många olika slags hårprodukter det finns. Det är fan helt otroligt. Det som nästan är ännu svårare att begripa är varför så många är direkt usla. Förut när jag hade frisyr testade jag typ alla hårprodukter under solen och antingen var de för feta, för hårda (ursäkta men säg mig den frisyr som behöver stadga i kategorin stelnat lim??) eller alldeles för mjuka så att det bara ser ut som om man haft i hårinpackning och sen struntat i att skölja ur. Men det finns ett märke som jag tycker gör typ alla rätt och det är Kevin Murphy. Vare sig det handlar om schampon, stylinglera, saltspray eller inpackningar är det här ett märke att lita blint på!

Mina personliga favoriter (pga har tunt, mjukt hår) är stylingpasten Night Rider, thickening-sprayet Thick Again och schampona Balancing Wash och Maxi Wash. Den sistnämnda är svinbra om man hållpar på med mycket stylingprodukter, för det gör håret sådär extra gnissligt och rent. Obs följ upp med balsam om du har långt hår!

Dessutom kommer alla produkter i kanonfina produkter med dofter som är fem plus!

Här är några av mina favoriter:

 

Bildresultat för kevin murphy night rider
Night Rider är en seeeeeevinbra styling paste för korta frisyrer, där matt look är det som eftersträvas. 

 

Bildresultat för balancing wash kevin murphy
Balancing Wash är ett milt, bra schampo för den som tvättar håret dagligen. Ska även vara bra för färgat hår, men det kan jag inte gå i god för personligen. 

 

Bildresultat för thick again kevin murphy
Ett spray som skapar en ”förtjockad” effekt i håret. Spraya i vått hår, föna och få bra mycket mer volym i håret. Perfekt för fjun och så fruktansvärt god doft! 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar