Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Snygg i snaggat

jonasohman  |  Publicerad 2017-12-04 08:00  |  Lästid: < 1 minut

I våras fick jag frågan om jag kunde tänka mig att ställa upp som ”modell” (ja citationstecken är verkligen på sin plats) för svenska märket Our Legacy. För att göra en lång historia kort skulle de göra någon liten look book och trodde att jag skulle passa… om jag snaggade av mig håret. Vilket jag gjorde. Nu har håret växt ut igen, men jag börjar känna att sista julen med lugg är här och att det kanske är lika bra att riva av plåstret snabbt? Vad tror ni?

Det finns ju onekligen rätt gott om snygga, snaggade män. Jason Statham och… fan är det bara han? Nej, men Zayn Malik snaggade ju bort allt hår för ett tag sen och var (föga förvånande) lika overkligt snygg i den looken. Joel Kinnaman, Brad Pitt och Justin Timberlake är några ytterligare exempel på män som har valt att låta lockarna falla och gjort det med den äran. Sen finns det ju andra som kanske inte lyckades fullt lika bra. Testa att googla ”Daniel Radcliffe shaved head” ska ni få se. Inte kul.

Summa summarum, backa snaggen!! Eller?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar