Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Snyggt och smart tips inför semestern!

jonasohman  |  Publicerad 2018-06-18 17:11  |  Lästid: < 1 minut

Halloj kompisar! First things first, vi har en vinst i VM!! Så sjukt kul! Men nu är ju inte det här nån sportblogg så mer fotboll än sådär får ni inte. Men fa-an vad gött ändå!

Jag ville egentligen bara tipsa om en smart grej som är bra att skaffa sig inför semestern, nämligen ett litet resekit med hudvård. Det går såklart alldeles utmärkt att köpa sig en samling såna där tomma flaskor och burkar på Apoteket eller Muji, men går jag till mig själv kan jag bara konstatera: kommer aldrig hända! Mig måste man servera på silverfat för att det ska ske nåt och därför är såna här kit right up my alley.

Aesop har släppt två resekit, ett som heter Sao Paolo som bygger på deras Parsley Seed-serie och ett som heter Vienna med produkter från Classic-serien. Spontant skulle jag säga att Sao Paolo passar normal hud/blandhud/fet hud medan Classic är för såna som är lite törrisar sådär. Kiten innehåller galet mycket så du kan på riktigt bara packa ner den här i väskan och så är det klart. Och! De kommer i ett case man kan använda som necessär om man inte har nån. Sen skadar det ju inte att de har sjukt fina förpackningar.

Varsågoda för kanontips!


Kolla allt man får för 670 kr!! Schampo, balsam, body wash, body lotion, ansiktsrengöring, toner (ansiktsvatten), serum, munskölj och tandkräm. FYND! 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar