Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Svettas under armarna? Inte jag!

jonasohman  |  Publicerad 2018-10-16 08:34  |  Lästid: 2 minuter

Det är inte skryt. Eller jo, det är det väl. Men torra armhålor är inget jag i vanliga fall kan skryta med och ni som har hängt med här i bloggy sen i våras vet varför. Jag är nämligen en svettare av internationell toppklass, vilket har inneburit ett jävla gnäll och tjat från min sida de senaste 20 åren. Men det gnatet fick ett riktigt abrupt slut i början av maj i år då botox kom in i mitt liv och mina armhålor. Och herregud, vilken magi. Det har nu gått sex månader och jag har fortfarande god effekt av behandlingen, d v s svettas i princip inte alls. Jag tror dock att det börjar släppa litegrann nu, för det är inte fullt lika snustorrt längre. Så en spaning är att jag kommer vilja toppa upp det här och göra en ny behandling någon gång före årsskiftet. För en sak är säker, de här armhålorna ska aldrig mer vara o-botoxade. Att få leva sitt liv svettfri i över ett halvår är himmelriket på jorden för någon som mig, som annars besväras av det här dagligen. Visst, det är dyrt (kostar runt 5 000 kr) men det är värt varenda krona, jag lovar!

Ni kan läsa mer om svettbehandling här.


Såhär går behandlingen till. Läkaren ritar upp ett raster för att säkerställa att hela armhålan behandlas ordentligt. Smärtan är extremt hanterbar och man får dessutom bedövning. Så inte ens den mest spruträdde (jag är en av dem) behöver oroa sig!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar