Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Tips mot fet hy i ansiktet

jonasohman  |  Publicerad 2018-05-17 21:43  |  Lästid: 3 minuter

Att ha fin lyster är verkligen GOALS när det gäller hudvård, men att vandra omkring i livet och vara högblank är det ingen som vill. Ja eller, det finns ju dårar till allt, men de flesta av oss föredrar ändå att inte se inoljade ut i ansiktet. Dessutom blir man ju fetare i hyn på sommaren så jag tänkte att det kanske kunde vara på sin plats med ett par tips på produkter som håller talgproduktionen på sunda nivåer! Om inga av de här produkterna faller er i smaken finns det tusen andra att välja bland och om det är en mask ni är på jakt efter är kaolin/kaolinlera bra att hålla utkik efter i innehållsförteckningen. Nog om det, över till tipsen!

 

Bildresultat för ole henriksen find your balance oil control cleanser

Find Your Balance Oil Control Cleanser från Ole Henriksen. 245 kr. Som många av er vet vid det här laget är Ole Henriksen ett av mina absoluta favoritmärken just nu. Den här rengöringen innehåller glykol- och mjölksyra och hjälper till att hålla ansiktsflottet i schack.

 

Bildresultat för bulldog oil control mask

Oil Control Face Mask från Bulldog. 149 kr. Kaolinlera från Cornwall, trollhassel, videbark och enbär. Kort och gott en ganska rejält rengörande mask som gör ansiktet (i alla fall mitt) helt strippat från oljighet. Inget för torrisar, men däremot för veganer för masken innehåller inga animaliska ingredienser!

 

Bildresultat för biomagic mask biologique recherche

Biomagic Mask från Biologique Recherche. 1049 kr. En riktig dyrgrip som bland annat innehåller kaolinlera och gör att huden får en rejäl dos lyster och blir mjuk och fin. Biomagic Mask är en riktig spark i röven och väcker liv i den dassigaste av hudar!

 

Bildresultat för colloidal sulphur mask

Clarifying Collodial Sulfur Mask från Dr. Dennis Gross. 495 kr. Det här är en mask som är anpassad för acnebenägen hud och det kan jag väl inte direkt säga att jag har. Men den är superskön och får huden att kännas len och ren, utan att bli otäckt stram. Går att sova med!

 

 

Bildresultat för by terry hyaluronic hydra powder

Hyaluronic Hydra Power från By Terry. 429 kr. En modern klassiker och dunderbra för de av oss som blir glansiga på eftermiddagen oavsett vad man har preparerat huden med innan. Det här helt transparenta pudret gör en klädsamt matt och! Det innehåller också hyaluronsyra, vilket är återfuktande.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-05-17 21:50